top of page

60H Yin Yoga Uddannelse

Dyk ned i dybden med vores 60-timers Yin Yoga kursus.

Velkommen til Wuji Academy's Yin Yoga-uddannelse! Vores uddannelse er designet til at dykke dybt ned i Yin Yoga-praksisen og give dig de nødvendige færdigheder til at undervise denne transformative yogastil.

Wuji Academy Lærere
Yin Yoga Justering
Yin Yoga Uddannelsen Madan Gopal Das
Chakras
Yin Yoga undervisning

BLIV EN DEL AF VORES YIN YOGA UNIVERS

Vores yin yoga uddannelse i København er designet til at hjælpe dig dykke dybt ned i essensen af yin yoga og forstå den symbolske betydning af taoisme på både metafysiske og praktiske niveauer. I modsætning til almindelige yin yoga kurser, går vi et skridt videre og dykker dybt ned i taoismens symbolik og viser, hvordan du kan inkorporere disse principper i din egen yin yoga praksis for at berige din spirituelle rejse. Det er blandt andet derfor at elever rejser fra hele Danmark for at deltage i vores yin yoga kursus.

Tag med på en omfattende rejse ind i yin yogaens verden, hvor du vil opdage din indre styrke og samtidig opnå kompetencer til at facilitere yin yoga klasser af verdensklasse. Vores Danmark-baserede yin yoga kursus kombinerer vestlig videnskab med teknikker fra traditionel kinesisk medicin, vedisk kultur og buddhistisk tradition, så du kan tilbyde sikker, effektiv og autentisk yin yoga undervisning.

På vores yin yoga uddannelse i København vil du dykke dybt ned i yin yogaens omfattende univers. Du vil lære om yin yogaens historie, filosofi, anatomi, neurologi, vestlig videnskabelig forklaring samt traditionelle og moderne dybdegående åndedrætsteknikker. Vi vil også guide dig i undervisningsteknikker, klassedesign og meget mere. Denne omfattende viden kan både integreres i dine yin yoga klasser og berige din personlige yin yoga praksis.

Uanset om du allerede er en erfaren yogalærer, ønsker at blive uddannet som yin yogalærer, eller bare ønsker at fordybe dig i din personlige yin yoga praksis, er vores yin yoga kursus perfekt for dig. Hvis du har en passion for yin yoga, spiritualitet, meditation og ønsker at udvide din viden gennem videnskabelig baserede resurser, er dette kursus noget for dig.

Tag det næste skridt på din rejse mod selvudvikling og professionel vækst. Vores yin yoga uddannelse vil give dig de nødvendige værktøjer og indsigter til at skabe dybdegående transformation og give en meningsfuld indflydelse på andres liv.

Kontakt os i dag for mere information om vores landsdækkende yin yoga kursus, eller tilmeld dig vores yin yoga uddannelse her på hjemmesiden. Vi ser frem til at være en del af din rejse ind i yin yogaens verden, hvor spiritualitet, meditation, uddannelse og videnskab forenes.

 

Undervisning på yin yoga uddannelsen

PROGRAM

I løbet af to weekend-moduler, der strækker sig fra fredag til lørdag, vil vores yin yoga uddannelse i København gennemgå al den vigtigste viden inden for yin yoga og introducere dig til de klassiske yoga typer. Du vil lære om de anatomiske mekanismer i yin yoga, filosofien bag, yin yogas oprindelse, og hvordan og hvorfor det virker. Dette vil udstyre dig med den viden, du har brug for til at skabe magiske oplevelser i din yin yoga undervisning.

Hvis du blot ønsker at fordybe dig og forstå din egen yin yoga praksis bedre, er dette landsdækkende yin yoga kursus også velegnet for dig. Du vil lære undervisnings- og meditationstekniker, der trækker på mindfulness og de gamle traditioner. Disse teknikker kan du både bruge selv og i dine yin yoga klasser. En dybere forståelse for yin yoga vil være yderst gavnlig, og du vil mærke et stærkere bånd til din personlige yin yoga praksis.

På vores yin yoga uddannelse vil du få en forståelse for historien bag yin yoga, klassisk yoga og den visdom, der er blevet viderebragt fra generation til generation. Vi er stolte af at levere Danmarks stærkeste uddannelse og vi glæder til at bringe dig ind i denne ældgamle tradition.

På uddannelsen vil du bl.a. gennemgå

 • Asana, sekvensdesign & undervisningsteknik

 • Taoistisk kultur, filosofi og historie

 • Vedisk kultur, filosofi og historie

 • Den vestlige videnskabs svar

 • Yin yoga anatomi

 • Åndedrættets anatomi & traditionel pranayama

 • Meridianteori, akupunktur og de kinesiske elementer

 • Indsigt i energi, prana, chi og vestens dokumentation

 • Hormonbalance og gravid yin yoga

 • Restorativ yoga & Yoga Nidra

 • Yin Pranayama

 • Hands-on justeringer

 • Meditationsundervisning

 • Integration af Mindfulness

 • Chi Gong

Yin Yoga uddannelsens struktur

Kurset forløber over 6 dage, fordelt på to weekend moduler (fre-søn)

Vores Yin Yoga uddannelse strækker sig over 6 dage, fordelt på to moduler (fredag til søndag). Uddannelsen finder sted i de vidunderlige omgivelser i ASTANGA Yoga Studio, der skaber en atmosfære af ro og inspiration. Hver undervisningsdag begynder kl. 08:00 og slutter kl. 16:00, hvilket giver dig rig mulighed for at fordybe dig i læring og praksis.

Som en del af uddannelsen vil du blive bedt om at udføre hjemmearbejde mellem modulerne. Dette vil hjælpe dig med at integrere og forstærke din viden og erfaring med yin yoga.

Du vil også modtage

 • Yin Yoga Manual: En omfattende guide, der indeholder detaljeret information om yin yoga, øvelser og filosofi.​

 • Mindfulness Meditations Manual: En vejledning til mindfulness meditationsteknikker, der vil berige din praksis og styrke din tilstedeværelse.

 • Adgang til privat facebook gruppe: En eksklusiv online fællesskabsplatform, hvor du kan dele erfaringer, stille spørgsmål og opretholde forbindelse med dine medstuderende og undervisere.

 • Adgang til meditationsvideoer: Berig din personlige praksis med en samling af guidet meditationer, der kan hjælpe dig med at finde indre ro og balance. 

 • Certifikat: Efter succesfuld gennemførelse af uddannelsen vil du modtage et certifikat, der bekræfter din deltagelse og færdigheder som yin yogalærer

PRIS: 8500,- (momsfritaget)

Et depositum på 2500,- skal betales inden 8 dage for at sikre din plads. Det resterende beløb kan opdeles i 2 rater for at lette betalingen.

Hvad siger vores deltagere?

Jonas Jiang og Yin Yoga eleve med certifikat
"Jeg kan ikke rose denne uddannelse nok! Via min undervisning hos Wuji Academy jeg har fået et langt dybere indblik i Yin Yogaen's utrolige helbredende og mentalt givende egenskaber, der simpelthen har ændret mit liv i en meget positiv retning. Yin Yoga er idag en del af mit liv, som jeg ikke ville kunne leve uden, da jeg oplever en meget stor lindring af en alvorlig nakke skade.

Mark Wengler, tidligere deltager

Kommende Uddannelser

Ingen kommende events lige nu
bottom of page