OM WUJI ACADEMY

Wújí Academy er en yin yoga skole efter Bernie Clark og Sarah Powers

VI LEVER FOR AT LÆRE

Wuji Academy er en førende yin yoga skole i København, der tilbyder høj kvalitet inden for yin yoga uddannelse. Vores fokus er dedikeret til yin yoga og de tilknyttede spirituelle og fysiske discipliner. Vores erfarne lærere har omfattende ekspertise inden for yoga, anatomi og filosofi, og er specialister inden for deres respektive områder. Vi er stolte af at være certificeret af Bernie Clark og baserer vores undervisning på principperne udviklet af Paul Grilley og Sara Powers. Vores omfattende viden om traditionel kinesisk medicin (TCM), taoistisk filosofi og vedisk kultur og historie gør os til specialister på området.

Vi tilbyder løbende uddannelse af yin yoga instruktører, da efterspørgslen efter kvalificerede lærere inden for dette område er stigende. Vores primære mål er at uddanne de bedste yin yoga instruktører i Danmark og sprede yin yoga praksis. Vores dedikation til denne praksis er drevet af vores kærlighed til den og overbevisningen om, at verden har brug for den.

For krop, sind og ånd

MØD DINE LÆRERE

  TCM & Akupunktur
   Yogafilosofi og Psykologi
    Astanga Yoga & Filosofi
     Grundlægger & Hovedunderviser
      Yoga Nidra & Filosofi

      Mødet med yin ved uddannelsen hos Wuji Academy, har været en hel særlig og fantastisk oplevelse. Yin er sin egen gren af yogafamilien, og det blev der i den grad taget hånd om på uddannelsen. De 60 timers undervisning bød blandt andet på indførelse i historien og filosofien bag yin yoga, de anatomiske dele vi berører med yin, elementerne og meridianerne, daglig fysisk praksis, læren om at opbygge og undervise en yin-praksis, meditation, pranayama - og meget meget mere! Tak for et fantastisk engagement og for en grundig og holistisk undervisning. Jeg er i den grad klædt på til at gå videre med yin!

      Helene Lærke - Deltager 2021

      Interesseret at blive yin yoga instruktør?

      SE KOMMENDE UDDANNELSER

      NYHEDSBREV

      Få besked om workshops og uddannelser!