OM WUJI ACADEMY

Wújí Academy er en yin yoga skole efter Bernie Clark og Sarah Powers

VI LEVER FOR AT LÆRE

Wújí Academy er en yin yoga skole I København der leverer yin yoga uddannelse af højeste kvalitet. Vi koncentrerer os udelukkende om yin yoga, og de omkringliggende spirituelle og fysiske discipliner. Alle vores lærere har mange års erfaring med uddannelse i yoga, anatomi og filosofi, og er specialister på hver deres fagområde. Vi er certificeret af Bernie Clark, og tager udgangspunkt i yin principperne udviklet af Paul Grilley og Sara Powers. Vi er specialister i traditionel kinesisk medicin (TCM), Taoistisk filosofi og vedisk kultur og historie.

Vi uddanner løbende yin yoga instruktører, yin er in og der er manglen på kvalificerede lærere. Vores fornemmeste mål er at uddanne Danmarks bedste yin yoga instruktører og udbrede yin yoga praksis. Vi gør det fordi vi elsker det og fordi vi mener at verden har brug for det.

For krop, sind og ånd

MØD DINE LÆRERE

  Grundlægger & Hovedunderviser
   Anatomi & Sanskrit
    TCM & Akupunktur
     Qi Gong & Elementteori
      Yoga Nidra & Filosofi

      Mødet med yin ved uddannelsen hos Wuji Academy, har været en hel særlig og fantastisk oplevelse. Yin er sin egen gren af yogafamilien, og det blev der i den grad taget hånd om på uddannelsen. De 60 timers undervisning bød blandt andet på indførelse i historien og filosofien bag yin yoga, de anatomiske dele vi berører med yin, elementerne og meridianerne, daglig fysisk praksis, læren om at opbygge og undervise en yin-praksis, meditation, pranayama - og meget meget mere! Tak for et fantastisk engagement og for en grundig og holistisk undervisning. Jeg er i den grad klædt på til at gå videre med yin!

      Helene Lærke - Deltager 2021

      Interesseret at blive yin yoga instruktør?

      SE KOMMENDE UDDANNELSER

      NYHEDSBREV

      Få besked om workshops og uddannelser!