300 TIMER

YOGAUDDANNELSE

 

DEN ULTIMATIVE YOGA REJSE

300H Yoga Kursus

Dybdegående Yogauddannelse

Vores Yogauddannelse er en dannelsesrejse, hvor du vil gennemgå en personlig udvikling på alle niveauer.
Du vil finde vej ind i din krop og sjæl med udgangspunkt i klassisk yogisk og daoistisk visdom, metoder og teknikker

Uddannelsen varer 10 måneder og består af

Dybdegående undervisning i Astanga Yoga, i Astanga Yoga Studio i københavn, med daglig træning og dybdegående workshops.

Komplet Yin Yoga læreruddannelse. Du vil lære alt om yin og klassisk daoistisk filosofi, meridian og element teori, neuropsykiatri og chi gong.

Yin Yoga massage uddannelse. Dybdegående undervisning i meridianbaner og daoistisk massage. Du vil lære en komplet massage sekvens som kan bruges i Yoga eller behandlingsøjemed.

Ayurvedisk kogekursus. Du vil lære at lave ayurvedisk mad som bidrager til en bedre Yogapraksis, en sundere krop og roligere sind. Madlavningskurset undervises af lederen af Hare Krishnas tempel i Danmark, Madan Gopal Das.

PÅ UDDANNELSE VIL DU LÆRE

ASTANGA YOGA

YIN YOGA

YIN YOGA MASSAGE

AYURVEDISK MADLAVNING

OPLEV HVAD YOGA VIRKELIG KAN

Astanga Yoga Sadhana – en udøvers rejse

Vi byder dig velkommen til at et intensivt, lærerigt og spændende år, som udfolder dit uendelige potentiale gennem Astanga Yoga.

Udforsk dybden af dig selv gennem metodikken, teknikken og filosofien i Astanga Yoga. Få klarhed, indsigt og forståelse for hvordan Astanga Yoga udøves og samtidig en oplevelse af Astanga, som meget mere, end blot en serie af Yogastillinger. Få indsigt og erfaring med de væsentligste elementer, der definerer og adskiller Astanga Yoga, og gør den til en unik indre praksis. Få en dybere erfaring og forståelse for strukturen og måden at udøve denne uvurderlige traditionelle metode.

På uddannelsen er Astanga Yoga din primære praksis. Det vil være dit anker, din vejviser og røde tråd gennem hele din rejse.

Din Astanga Yogalærer

Eskil Schilling

autoriseret level II SYC lærer.

 

 

 

Du kan læse mere om Astanga Yoga på uddannelsen her

Yin Yoga Uddannelse – Dybdegående på alle niveauer

Du vil som en del af uddannelse blive certificeret Yin Yoga lærer med kreditering hos Yoga Alliance.

Du vil lære den vigtigste viden inden for Yin Yoga. Du vil lære om de anatomiske, hormonelle og neurologiske mekanismer i Yin Yoga, filosofien og Yin Yogas oprindelse. Du vil finde ud af hvordan og hvorfor det virker, og hvordan du kan bruge denne viden til at skabe magi i din egen praksis og undervisning.

Du vil lære undervisnings- og meditationstekniker fra gamle traditioner samt gennemføre et komplet mindfulness program, som du både kan bruge selv, og i dine klasser. Du vil få værktøjer som kan benyttes i alle andre Yoga typer, og samtidig få dyb indsigt i Yin Yogaens univers. Meridianer, fibroblasts, interoception, GTO’s og muskel spindlere vil snart være udtryk du kender, og forstår. Vi glæder os til at udfolde Kinas filosofier og vestens dokumentation for dig.

Derudover vil du også lære

Yin Yoga Massagekursus

Lær en komplet Meridian Massage!

Meridianmassage er en form for terapi, der sigter mod at afbalancere kroppens energistrøm ved at fokusere på specifikke punkter langs meridianerne eller energieveje i kroppen. Meridian Massage har mange vidunderlige effekter i kroppen og et er uvruderligt værktøj, der både kan implimenteres i Yogaklasser og som sin egen behandlingsform.

I løben af din uddannelse vil du lære en komplet Meridian Massage, hvor du masserer hele kroppen fra bund til top, langs meridianbanerne. Du vil få en komplet manual så du aldrig glemmer sekvensen, der både kan bruges til terapi og gør dig klogere på menneskekroppen.

Ayurvedisk Madlavningskursus

Oplev kraften ved traditionel Ayurvedisk madlavning!

Ayurveda madlavning

Som en del af din yoga uddannelse vil du lære at tilberede lækre og sunde måltider, der understøtter dit sind og din krop. Du vil skulle udforske Ayurvedas ældgamle visdom og dens principper for helbredelse gennem mad og urter.

Vores erfarne instruktører vil guide dig gennem principperne for Ayurveda, og hvordan du anvender dem i din madlavning. Du vil også lære om ingrediensvalg, måltidsplanlægning og hvordan du shopper efter ayurvediske fødevarer.

Uddannelsens struktur

Uddannelsen udfolder sig over 10 måneder, med daglig praksis i København eller via Zoom

Uddannelsen finder sted i de vidunderlige omgivelser i ASTANGA Yoga Studio.
Du vil kunne komme til Mysore yoga undervisning hver dag, morgen eller eftermiddag.
Der vil være en månedlig workshop weekend hvor teori og øvelser finder sted på skolen.

Du vil også modtage

• Gratis medlemskab til Astanga Yoga Studio
• Fri adgang til alle Yoga klasser på skolen
• Yoga Uddannelse Manual
• Yin Yoga og Mindfulness manual
• Adgang til privat facebook gruppe
• Adgang til meditationsvideoer
• Adgang til online undervisningsvideoer
• Certifikat

Pris

Engangsbetaling 32.000,-

Ratebetaling pr. måned 2995,-

Depositum 2500,-

Nedlukningsgaranti

Uddannelsen er omfattet af vores nedlukningsgaranti.
Du kan læse mere om vores nedlukningsgaranti her.

Datoer

  • 06-07 Maj
  • 03-04 Juni
  • 08-09- Juli
  • 04-05-06 August
  • 01-02-03 September
  • 07-08 Oktober
  • 04-05 November
  • 02-03 December
  • 05-06 Januar
  • 02-03-04 Februar

Udtalelser

Siska Jørgensen

Fantastisk yin yoga uddannelse. Meget dygtige undervisere med stor faglig ekspertise og viden indenfor yogaens verden. Perfekt balance mellem praksis og teori og et dejligt sammenhold på holdet.

Stor anbefaling herfra.

Maria Björk Johansson

Fantastisk yin yoga uddannelse

Nogle virkelige dygtige og grundige undervisere, som har givet mig en kæmpe viden om yin yoga, kroppen og meget mere. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at kunne komme ud og undervise andre i yin yoga. Uddannelse bærer præg af rigtig meget evidens baseret viden som understøtter ældgammel metoder og traditioner der i østen er blevet brugt i mange mange år. Kan varmt anbefale denne uddannelse.

Jannie

Hos Wuji Academy går den høje faglighed hånd i hånd med stor rummelighed. Der er en dejlig udogmatisk tilgang til de store temaer. Og man føler sig godt klædt på som Yin Yoga lærer efter endt uddannelse hos Wuji Academy. Desuden er der en stor gavmildhed i forhold til at dele materieler, links mm.

NYHEDSBREV

Få besked om workshops og uddannelser!